ACTief ondernemen door tegenslagen beter op te vangen


Ingrediënten voor 20 glaasjes:

  • 300 gram kaas
  • 100 gram amandelen
  • 200 gram rozijnen
  • 1/2 krop ijsbergsla
  • komijn zaad
  • Dressing Vitale Vinaigrette

 
Benodigdheden:

  • plank om de kaas in hele kleine reepjes te snijden
  • plank om de ijsberg sla fijn te snijden
  • schaal om de salade te mengen
  • 20 amuse glaasjes
  • 20 vorkjes
  • weegschaal

 
Bereidingswijze:
 
Snijd de ijsbergsla heel fijn.
Snijd de kaas in hele kleine reepjes en meng met de komijnzaad
Houd van alle ingrediënten iets apart om als laatste de glaasjes te garneren.
Meng alle resterende ingrediënten in een kom met een heel klein beetje van de dressing.
Verdeel de salade over de glaasjes.
Garneer de glaasjes met kaas, rozijnen en amandel.