ACTief ondernemen door tegenslagen beter op te vangen


Ingrediënten voor 20 glaasjes:

  • 500 gram kipfilet
  • 40 druiven
  • 125 gram rucola
  • 2 theelepels rozemarijn
  • 2 theelepels kerrie
  • 1 theelepel peper
  • 1/2 theelepel zout
  • Dressing Vitale Vinaigrette

 
Benodigdheden:

  • plank om de kip op te snijden
  • plank om de kip te kruiden
  • plank om de rucola fijn te snijden
  • schaal om de salade te mengen met de dressing, kipfilet en druiven
  • pan om de kipfilet in te bakken
  • 20 amuse glaasjes
  • weegschaal

 
Bereidingswijze:
 
Snijd de rucola fijn.
Snijd de druiven in partjes en ontdoe van de pitten.
Snijd de kipfilet in stukjes en kruid de kip.
Bak de stukjes kip bruin en gaar.
Houd van de druiven en de kip een paar mooie stukjes achter voor de garnering
Meng alle ingrediënten in een kom met een heel klein beetje van de dressing.
Verdeel de salade over de glaasjes.
Garneer de glaasjes met een klein stukje kip en een partje druif.