ACTief ondernemen door tegenslagen beter op te vangen


Ingrediënten voor 20 glaasjes:

  • 1 pot olijven
  • 450 gram (3 blikjes van 150 gram) tonijn
  • 1/2 krop ijsbergsla
  • 2 theelepels dille
  • 2 theelepels koriander
  • 1 theelepel peper
  • 1/2 theelepel zout
  • Dressing Vitale Vinaigrette

 
Benodigdheden:

  • plank om de olijven in plakjes te snijden
  • schaal om de blikjes tonijn in te kruiden
  • plank om de ijsbergsla fijn te snijden
  • schaal om de salade te mengen met de dressing, olijven en tonijn
  • 20 amuse glaasjes
  • 20 vorkjes

 
Bereidingswijze:
 
Snijd de ijsbergsla heel fijn.
Snijd de olijven in stukjes.
Houd van de olijven en de tonijn een paar mooie stukjes achter voor de garnering
Maak de tonijn redelijk fijn en meng met de kruiden.
Meng alle ingrediënten in een kom met een heel klein beetje van de dressing.
Verdeel de salade over de glaasjes.
Garneer met een stukje tonijn en een paar plakjes olijf.