ACTief ondernemen door tegenslagen beter op te vangen


Ingrediënten voor 20 glaasjes:

  • 400 gram champignons
  • 300 gram (1 blik) linzen
  • 125 gram rucola
  • 20 mini tomaatjes
  • 2 theelepels 5 spices kruiden
  • Dressing Vitale Vinaigrette

 
Benodigdheden:

  • plank om de champignons op te snijden
  • schaal om de champignons te mengen met de kruiden
  • schaal om de salade te mengen
  • pan om de champignons in te bakken
  • vergiet om de linzen af te spoelen
  • 20 amuse glaasjes
  • weegschaal

 
Bereidingswijze:
 
Snijd de rucola fijn.
Snijd de champignons in stukjes. Meng de champignons met de kruiden.
Bak de champignons bruin.
Spoel het blik linzen af in een vergiet
Snijd de tomaten in partjes
Houd een handje linzen, 20 partjes tomaat en stukjes champignon apart voor de garnering
Meng alle ingrediënten in een kom met een heel klein beetje van de dressing.
Verdeel de salade over de glaasjes.
Garneer met de linzen, tomaat en champignons