ACTief ondernemen door tegenslagen beter op te vangen

Ingrediënten:

  • 2 eetlepels rauwe cacao nibs
  • 1 eetlepel cacaopoeder
  • 100 gram ontpitte dadels
  • 80 gram amandelen
  • 1 eetlepel kokosolie
  • snufje zout
  • geraspte kokos

 

Bereidingswijze:

Laat de ontpitte dadels even weken in heet water.
Maal de dadels tot een puree met een staafmixer of gebruik een keukenmachine.
Voeg vervolgens de cacao nibs, cacaopoeder, amandelen, kokosolie en een snufje zout toe.
Laat het mengsel een beetje grof voor een ‘bite’ van je balletjes.

Rol met je handen balletjes van het mengsel. Je kan van deze ingrediënten ongeveer 10 balletje rollen.

Rol vervolgens de balletje door de geraspte kokos.
Optie: je kan ze ook door de rauwe cacao nibs rollen.

Laat ze daarna even wat opstijven in de koelkast en smullen maar!

Let op: ook al zit hier geen geraffineerde suiker in, het blijft een snoeperij die je beter met mate eet!