ACTief ondernemen door tegenslagen beter op te vangen


Voor een maaltijd voor 5 personen met salade
Als borrelhapje; 15 personen
Ingrediënten beslag:

  • 10 eieren
  • 50 gram geraspte kaas
  • 8 eetlepels Griekse yoghurt
  • 1 kleine winterwortel
  • 1 paprika
  • 1 courgette
  • 1 kleine prei
  • 2 theelepels zout
  • 1 theelepel peper
  • 1 theelepel kruidnagel gemalen
  • 1 theelepel gember poeder
  • 1 theelepel koriander
  • 1 theelepel Italiaanse kruiden
  • 3 theelepels Euroma kruidenboter kruiden
  • kokosolie

 

 
Benodigdheden:

  • koekenpan
  • snijplank
  • kom voor het kloppen van de eieren
  • ovenschaal
  • oven
  • weegschaal

 
Bereidingswijze:
 
Verwarm de oven voor op 200C. Rasp de wortel. Snijd de paprika, courgette en prei fijn. Roer de eieren met de Griekse yoghurt, het zout, de peper en de kruiden. 
Verhit in een koekenpan kokosolie en roerbak de groenten 5 minuten.
Vet de ovenschaal in. Schep de groenten over in een ovenschaal.
Giet de het eimengsel erop. Zet in de oven en bak voor 25 minuten.
Haal de schaal uit de oven. Snijd mooie puntjes van de frittata.