ACTief ondernemen door tegenslagen beter op te vangen

Volop in beweging!

Sporten / bewegen geeft zowel fysieke als mentale kracht!

Graag wil ik samen met jou ontdekken welke vorm van beweging bij jou past. Waar je van geniet en plezier aan beleeft. Een vorm van beweging die in jou dagelijks leven past en waar je graag tijd en ruimte voor wilt maken. Met een eventuele beperking is er ook veel mogelijk op het gebied van een gezonde vorm van beweging.

Voor een krachtig en energiek lichaam is de combinatie van cardio (zwemmen, fietsen, hardlopen, roeien) en krachttraining ideaal. Krachttraining kan al door te trainen met eigen lichaamsgewicht. Of bijvoorbeeld met kettlebells, een aquabag of dumbells. Genoemde materialen heb ik in mijn praktijk en ik wil je daar graag kennis mee laten maken door middel van een persoonlijk trainings programma.

IMG_6256

Bij het trainen geef ik graag aandacht aan de core, dat is de romp, de buik en zijn de rugspieren. De core van het lichaam is van groot belang voor de juiste balans. Core stabiliteit is bij heel veel vormen van beweging / sport heel belangrijk. Er bestaat ook de mogelijkheid om in een kleine groep te trainen in mijn praktijk. Tevens bied ik de mogelijkheid om heerlijk buiten te sporten bijvoorbeeld in de vorm van begeleiding bij hardlopen.

Werkwijze

Stap voor stap doorlopen we een op maat gemaakt traject met persoonlijk advies op het gebied van beweging / sporten.

IMG_6238
Het traject bestaat uit:

  • een intake gesprek
  • de mogelijkheid om je op te meten en wegen, waarbij naast je gewicht ook je vetpercentage en spiermassa zichtbaar zijn,
  • bespreken wat je op dit moment aan beweging doet,
  • jouw doelstellingen bepalen,
  • consulten van 60 minuten waarbij jij centraal staat, dit kan zijn advies en/of personal training.

Maak nu een afspraak om een eerste stap te zetten naar meer beweging.

IMG_6245