ACTief ondernemen door tegenslagen beter op te vangen
25
APR
2015

Gezellige markt bij De Wijchense Molen in Wijchen

Posted By :
Comments : Off

BNG

Zaterdag 9 mei 2015 tussen 10.00u en 16.00u organiseren enkele deelnemers van Wijchen Gezond in samenwerking met de molenaar Jeroen van de Water een unieke dag!

Dit jaar plaatsen wij een grote tent tegen de ingang van de molen aan met daarin picknick tafels waar diverse ondernemers hun producten laten zien.
Onder andere groenteboer van Eldijk staat er met asperges en aardbeien en de Biologische tuinderij ‘De Twee Linden’ met zijn bekende groenten pakketten.

Bij de picknick tafel van Vita-Health is ook genoeg te beleven en beantwoord ik graag al je vragen op het gebied van een Gezondere levensstijl waaronder; gezonde voeding, beweging – sporten en de juiste mindset.
Verder doe ik ook nog een leuke prijsvraag! Binnenkort vertel ik je meer over de te winnen leerzame en interactieve prijs!

Daarnaast is er ruimte voor de bezoekers om heerlijk plaats te nemen aan een van de picknick tafels om sfeer te proeven, te genieten, lekkere locale producten te proeven, deelnemen aan de prijsvraag en te smullen van een vers gebakken pannenkoek.
Redenen genoeg om te komen! Laat u verassen, wij zien u graag op zaterdag 9 mei 2015!

De Wijchense Molen
Bronckhorstlaan 11
6602 BG Wijchen

Wil je meer weten? Neem dan gerust contact met me op.