Gezondheid is je meest waardevolle bezit!

voeding - beweging - lifestyle

09-11-2018
M. v.d. Wielen, 40
3 maanden geleden ben ik gestart met Fenny’s VitaTraject. Ik wilde mezelf vitaler voelen, een paar kilootjes lichter worden en strakker in mijn vel zitten. Tijd dus voor actie! Wat ik heel erg mooi vind is dat Fenny echt kijkt naar jou als persoon. Ik ben zelf bijvoorbeeld geen sporter, naar de sportschool gaan – been there, done that – werkt voor mij gewoonweg niet. Fenny adviseerde mij daarom om met de Kettlebell trainingen aan de slag te gaan. Door middel van een drietal trainingsschema’s die ze heeft opgesteld doe ik nu 3 x per week thuis mijn oefeningen en dat gaat prima. Het is voor mij goed vol te houden en ik merk echt al verbetering. Ook het stukje voeding namen we onder de loep. Ik heb geen last van overgewicht maar ik wilde wel een paar kilootjes kwijt, daar voel ik me gewoon lekkerder bij. Ik was nooit bewust met voeding bezig, ik at waar ik zin in had en daar hoorde ook iedere dag wel (minimaal) één chocoladereep bij. Door de vele inzichten, opdrachten en tips die Fenny mij omtrent voeding heeft gegeven ben ik gaan ervaren dat gezonde voeding superlekker is en je ook daardoor nog lekkerder in je vel kunt zitten. Op het mentale vlak heeft Fenny mij laten zien dat het veranderen van patronen niet van de één op de andere dag gaat. Dit heeft tijd nodig en hier zul je zelf aan moeten werken om te komen waar je wilt komen en zo af te rekenen met oude patronen die jou op de lange termijn niet verder gaan helpen. Fenny, ontzettend bedankt voor jouw hulp, kennis en support. Ik ben heel erg blij dat ik met jouw traject gestart ben en erg tevreden over de tot nu toe behaalde resultaten.

20-10-2016
Anja
Wat betreft de Kettlebell workshop bij Vita-Health zeg ik uit eigen ervaring: Doen!
De kennis en de uitleg van Vitaal Coach Fenny geef ik een 10. Ze gaat rustig en duidelijk te werk, heel goed om achtergronden te weten en Fenny is heel enthousiasmerend!

12-05-2016
Ellen
Ik ben met Fenny in contact gekomen omdat ik op zoek was naar een goede balans tussen beweging, voeding en wat gewicht kwijt raken.
Na het intakegesprek gingen we aan de slag. Ik ben heel blij met de goede begeleiding en aanpak van Fenny. Ik heb veel nieuwe inzichten gekregen wat de juiste voeding zonder toevoegingen met je lichaam doet. En dat rust ook veel goeds met je lichaam doet. Bewegen deed ik al ruim voldoende, maar voel me veel fitter met de juiste voeding.
Fenny bedankt voor de enorm goede en prettige begeleiding en je luisterend oor. Ik vond het erg prettig.

24-04-2015
Edith
Op 22 april naar de gratis proefles kettlebell bij Fenny geweest.
Had geen idee wat ik moest verwachten maar was blij verrast.
Het is een redelijk makkelijke, statische manier om in korte tijd veel spieren te trainen.
Dit geeft fysiek maar ook mentaal een goed gevoel. Ik ben dan ook zeker van plan om hier mee door te gaan.

15-09-2014
Erica
Het is een hele fijne en motiverende ervaring dat er bij Vita-Health veel tijd en aandacht wordt besteed aan de coachings gesprekken. In een tempo die bij mij past ben ik meer aan beweging ben gaan doen. Toen dat zo goed beviel ben ik ook over gegaan op meer gezonde voeding die nog lekker is ook. De unieke en individuele aanpak werkt goed voor mij.

11-09-2014
Jurgen
Contact gezocht met Fenny vanwege mijn overtollige kilo’s. Wilde graag even snel een dieet zodat de kilo’s eraf zouden vliegen.
In het eerste consult bleek dat al snel niet de werkwijze te zijn binnen Vita-Health. Na diverse gesprekken, een stok achter de deur om meer aan beweging te gaan doen en stapje voor stapje over te gaan op gezonde voeding heb ik nu iets bereikt wat mij nog veel meer waard is. Ik heb een gezondere levensstijl en zit lekker in mijn vel! Een extra bonus is dat ik nu 7 maanden verder een nieuwe garderobe heb aangeschaft in een paar maten kleiner.

04-09-2014
Paula
Wat een inzichten! Fenny laat je echt zelf beleven, ervaren en voelen welke vorm van lekker sporten en heerlijke gezonde voeding bij je past! Zo fijn dat ik nu weer lekker slaap.

29-08-2014
Peter
De 3 disciplines van Vita-Health, waaronder begeleiding op het gebied van sport, gezonde voeding en coaching hebben mij enorm geholpen. Ik voel mij letterlijk weer vitaal! Bedankt voor je maatwerk Fenny.

27-08-2014
Simon
Fenny, dank je wel voor je mooie aanpak! Het Vita-traject is voor mij een goede start om over te stappen op een gezondere levensstijl. Het trainen met de kettebells in jouw praktijk hebben mij over de streep getrokken om nu ook thuis met jouw schema te trainen met de kettlebells. Fijn om mijzelf nu krachtiger in het leven te voelen staan.

18-06-2014
Mark
Bedankt voor je stimulans om door te zetten het sporten weer op te pakken en al je tips en adviezen om over te stappen op een ander en veel gezonder voedings patroon. Onze gesprekken hebben mij heel goed gedaan.

04-12-2013
Hetty
Fenny heeft mij met haar persoonlijkheid, kennis, voorbeeldgedrag en enthousiasme weten te inspireren tot andere eetgewoontes. Ik voel mij veel energieker, ben minder snel en korter verkouden en mijn huid is rustiger nu ik anders eet. Zo heb ik met relatief kleine aanpassingen, de kwaliteit van mijn leven op een aanzienlijk hoger niveau weten te krijgen.

28-04-2013
Rene
Gedurende de eerste 6 weken heb ik duidelijke schema’s van Fenny mogen ontvangen. Ik ben contentieus hiermee aan de slag gegaan en merk een duidelijke vooruitgang in kracht, uithoudingsvermogen en souplesse. Omdat ik al veel gesport had in mijn leven, had ik niet verwacht dat een professionele begeleiding zo’n nadrukkelijke vooruitgang kon bewerkstelligen. Ik ben dan ook erg blij met deze ondersteuning.

Sommige oefeningen waren mij qua benaming niet helder, maar met de goede uitleg en het toevoegen van afbeeldingen aan mijn trainingsschema door Fenny is ook dat prima ondervangen.

T.a.v. de begeleiding van Fenny kan ik alleen maar lovend zijn. Zij is duidelijk iemand die meer ervaring met sporten heeft en kan daardoor ook alle oefeningen goed voordoen. Door haar enthousiasme weet ze me nog meer te motiveren om grenzen op te zoeken. Door haar kennis en kunde, die zij heel natuurlijk weet over te brengen weet ze heel veel respect te winnen. Fenny werkt met mij samen, terwijl zij duidelijk degene is met de meeste kennis, maar brengt dat absoluut niet belerend over. Ik stel dat enorm op prijs. Zij is duidelijk iemand die de theorie en praktijk heel goed kan overbrengen. Verder stel ik haar kennis over voeding ook erg op prijs. Ook al was dat niet in eerste instantie de vraag van mij, maar die vraag ontstond vanzelf toen ik merkte dat door de fysieke inspanningen ik ook steeds meer eisen aan mijn voeding stelde. Door de brede kennis en achtergrond van Fenny kon ze me hier ook goede tips over geven.

De praktijk lessen buiten ervaar ik als heel nuttig. Het leuke van die gezamenlijke trainingen is dat Fenny alle oefeningen mee doet en ik daardoor nog meer gedreven word om de grenzen op te zoeken. Ik heb mijn doelstellingen volledig gehaald!