ACTief ondernemen door tegenslagen beter op te vangen

Iedereen is uniek en verdient persoonlijke aandacht!

Wat wil ik graag een beetje meer energie voelen! Wat zijn die negatieve gedachten toch lastig……. Herkenbaar? Dan is het traject "Lekker in je vel!" gemaakt voor jou.

Welke stappen zijn voor jou effectief om een dusdanige verandering in je leefstijl toe te passen waarbij je mentaal vitaal bent en in balans tussen inspanning en ontspanning? Daar kom ik graag samen met jou achter. Je komt in balans door tijd en energie vrij te maken voor jezelf.

Mentaal uit balans zijn zorgt er vaak voor dat men slecht voor zichzelf zorgt met betrekking tot voeding en de motivatie tot beweging is minder aanwezig. De Vitaal Coach bied ondersteuning op alle 3 de vlakken waaronder voeding (ook afvallen), beweging en mentaal welbevinden.

Vind je het fijn om te praten tijdens een wandeling, dan kan ik ook fungeren als Wandelcoach. Direct vanuit mijn praktijk is het mogelijk een wandeling langs het water te maken.

Heb je interesse of wil je meer informatie, neem dan vrijblijvend contact met mij op. Ik ben er zowel voor werknemers als voor particulieren die graag Vitaler willen zijn.

IMG_6797 IMG_5507