ACTief ondernemen door tegenslagen beter op te vangen
30
SEP
2019

Nieuwe ACT App!

Posted By :
Comments : Off

Tijdens ons coach traject bied ik jou een geweldige aanvulling middels de ACT Guide app. Met deze app kun je op ieder moment in contact komen met je coach. Dus laagdrempelig en persoonlijk! Het is een middel en geen doel, want het moet bijdragen aan het werken aan jezelf.

De vele oefeningen, sessies, games en tutorials die je ontvangt via de ACT Guide app zijn laagdrempelig, effectief en interactief.

Deze app is super handig, leerzaam en gebruiksvriendelijk in het dagelijks leven. Het gebruik van deze ACT Guide app bied ik aan mijn klanten aan omdat dit rechtstreekse en regelmatige contact heel doeltreffend werkt.

Het is inspirerend / uitdagend en geweldig om deze ACT Guide app in te zetten bij mannen van 40+ om weer wat meer speelsheid en vrolijkheid in zowel hun zakelijke leven als in hun privé leven in te brengen.

Als een van de 4 gespecialiseerde ACT Experts in Nederland zet ik ACT in om mijn klanten te ondersteunen.

Wil je graag weten wat coaching sessies met de ACT (Acceptance and Commitment Therapy) methode voor jou en/of jouw bedrijf mogen brengen. Ik sta klaar voor een vrijblijvend contact moment waarin ik je dolgraag vertel dat ACT een enorme verrijking is in ieders leven.

Neem dan vrijblijvend contact op voor een van de trajecten!