ACTief ondernemen door tegenslagen beter op te vangen
06
APR
2014

Nieuwe ontwikkelingen Vita-Health en Leefstijl in beeld

Posted By :
Comments : Off

leefstijl-in-beeld

Feestje?
Wanneer je een feest geeft besteed je meestal veel tijd en energie aan het doen van de boodschappen, in het bakken van een verrukkelijke taart die er mooi en heel aantrekkelijk uitziet en het verzorgen van diverse hapjes.

Meestal zijn het de wat minder gezonde voedingsmiddelen die op een feest gegeten worden. Op zich kan dat helemaal geen kwaad, zolang je de 80-20 regel maar aanhoudt. Voor 80% lekker en gezonde voeding en voor 20%, bijvoorbeeld op een feest, genieten van wat minder gezond eten, maar wat af en toe ook heel lekker is.

Weet je dat gezond eten ook een heel groot feest kan en mag zijn?! Steek in gezonde voeding ook heerlijk al je tijd en energie, zorg dat het er heel aantrekkelijk uitziet. Ga er lekker uitgebreid voor zitten, neem je tijd en geniet van eten en de mensen die naar jouw feest toekomen.

Ben jij benieuwd hoe het met jou 80-20 regel staat met betrekking tot jouw levensstijl?

Vita-Health werkt nu met LeefstijlinBeeld met behulp van Leefstijlinbeeld schept Vita-Health duidelijkheid over je levensstijl.

Hier kun je er nog meer informatie over vinden.

Graag stimuleer en motiveer ik jou om te werken aan verbeterpunten op weg naar een gezonde levensstijl! Je bent altijd welkom in mijn praktijk.

Een bezoek aan uw bedrijf om samen te werken aan gezondere en vitalere medewerkers is ook altijd mogelijk!

Geïnspireerd geraakt? Maak nu een afspraak voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek. Hopelijk tot snel!