Gezondheid is je meest waardevolle bezit!

voeding - beweging - lifestyle

Tegenwoordig wordt vaak verwezen naar de oertijd als het om een gezonde levensstijl gaat. Was alles in de oertijd beter? Nee! Maar we waren wel veel vitaler!!

Wij zijn 'gemaakt' om in de oertijd goed te functioneren! We moesten onze voeding verzamelen en op dieren jagen, zodat we ze op konden eten. Regelmatig vluchten voor gevaar. Hierdoor kregen we voldoende lichaamsbeweging. Wanneer het eventuele gevaar geweken was en we gegeten hadden, volgde er een moment van ontspanning en rust. We aten pure, natuurlijke en onbewerkte voeding. Dat vooral bestond uit groenten, fruit, noten, zaden en pitten. Af en toe vlees of vis die we gevangen hadden.

Mijn visie is: laten we met z'n allen gebruik maken van de kennis die we hebben over het leven in de oertijd en deze kennis inzetten in ons huidige leven.

Het leven was lang niet zo hectisch, veeleisend en onrustig als dat het vandaag de dag is. Alles om ons heen verandert in een rap tempo. Ons lichaam en onze geest zijn niet zo snel mee veranderd met alle technologische veranderingen. Hierdoor raken we uit balans.

Kom weer in balans door zoveel mogelijk pure voeding tot je te nemen, voldoende te bewegen (daar doe je jezelf en je lichaam een groot plezier mee) en jezelf voldoende ontspanning en rust te gunnen. Graag begeleid en ondersteun ik jou bij het vinden van die balans, zodat je Vitaler bent om nog meer te genieten van wat het leven te bieden heeft!

Geïnspireerd geraakt? Maak nu een afspraak voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek.

Personal coaching Personal coaching