ACTief ondernemen door tegenslagen beter op te vangen

Herken je het gevoel van te weinig energie, teveel spanningen en ’s morgens niet uitgerust wakker worden? Met de juiste kennis leer jij anders om te gaan met tegenwind. Je kan ervoor kiezen om mee te veren met de wind.

Zelf krijg ik heel veel energie om jou wegwijs te mogen maken. Wegwijs maken richting een leven waarin je op een meer ontspannen manier omgaat met de tegenwind die je tegen komt zowel privé als zakelijk.

Fenny van de Bovenkamp

Oprichter en eigenaar van Vita-Health. Werkzaam als Vitaal coach met specialisatie tot ACT coach / trainer voor de ondernemer / het bedrijfsleven. Al van jongs af aan ben ik enorm geïnteresseerd in het gedrag, de gevoelens en gedachten van mensen. Boeiend om te zien hoe mensen reageren op uitdagende situaties. Mijn keuze voor vitaal coach sluit dan ook perfect aan bij mijn interesses. Door het volgen van de opleiding tot ACT (Acceptatie en Commitment Therapie) trainer ben ik nog beter in staat jou te motiveren en in actie te laten komen. Dit om jouw leven als ondernemer zowel zakelijk als privé weer lekker te laten lopen en jij beter in je vel zit. Deze manier van trainen / coachen leert jou om op een andere doeltreffende manier om te gaan met tegenslagen die op je pad komen. Ik onderscheid mij door mijn lef om altijd te zeggen waar het op staat zodat je niet tijdelijk ‘uit de brand’ bent. Je boekt blijvend resultaat. Wil je graag een no-nonsens coach die recht op het doel afgaat en confronterend te werk kan gaan als het nodig is? Dan ben ik degene die je zoekt!

Ervaringen

Inmiddels ben ik 9 jaar trainer / coach en ik vind het een rijkdom dat ik in al die jaren diverse ondernemers heb mogen motiveren. Geweldig om te zien dat er zoveel mogelijk is. Iemand kan in zak en as kan zitten en na een aantal sessies met mij het leven weer zien zitten. Met name ondernemers die heel veel ballen in de lucht houden en alles perfect willen doen lopen op een gegeven moment vast. Het is zo mooi om te zien dat deze ondernemers zichzelf (door middel van ‘huiswerk’) mentaal gaan trainen om anders om te gaan met hun gedachten. Dat werkt zo bevrijdend. Daarnaast heb ik 1,5 jaar bij de Nationale Politie gewerkt, waar ik veel mentale ondersteuning bood aan mensen met klachten als burn-out en post traumatisch stress stoornis. Dat is het mooie van het mogen werken met ACT, er is geen enkele contra indicatie. ACT kijkt niet naar de problematiek op zich maar naar de mens. Precies dat spreekt mij zo aan; alle aandacht voor de mens. Ik heb gemerkt dat gezien te worden als een mens en niet als klacht of probleem de ondernemer enorm helpt.

In de praktijk

Ik ben heel dankbaar voor de mooie complimenten die ik heb mogen ontvangen in de afgelopen jaren. Enorm fijn om van ondernemers te horen: “ik heb zoveel jaren lopen worstelen met de gedachte ‘ik ben nou eenmaal zo’, wat een openbaring dat het echt anders kan waardoor ik nu persoonlijk zoveel veerkrachtiger in het leven sta.”

Dit was ook zo mooi om te mogen horen; “ik was voor mijn omgeving echt geen prettig mens meer en ook niet voor mijzelf, zo geweldig om te merken dat mijn omgeving mij weer graag om zich heen heeft.” Daar doe ik het voor; mensen motiveren om het hoogst haalbare uit het leven te halen.

Heel begrijpelijk dat je mij eerst wat beter wilt leren kennen voordat jij alles deelt wat er op je hart ligt. Mail mij jouw grootste worsteling van dit moment, dan geef ik je per mail graag alvast een paar tips.

Geef je de voorkeur aan live contact? Maak nu een afspraak voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek.

Personal coaching