ACTief ondernemen door tegenslagen beter op te vangen


Ingrediënten beslag voor 1 pannenkoek:

  • 80 gram boekweitmeel
  • 100 ml water
  • 2 eieren
  • 1 rijpe banaan
  • 1 theelepel zout (bij voorkeur Himalaya of Keltisch zeezout)

 
Beleg:

  • wortel
  • paprika
  • mini tomaat
  • komkommer
  • radijs
  • aardbei
  • druif

 
Benodigdheden:

  • koekenpan
  • deegmixer
  • plank om het beleg op te snijden en de pannenkoek in stukjes te snijden
  • kokosolie
  • prikkers
  • weegschaal
  • maatbeker

 
Bereidingswijze:
 
Mix voor het beslag het meel met het zout, water en de eieren. Doe op het laatst de fijngesneden banaan erdoor en mix tot een mooi beslag.
Verhit in een koekenpan royaal kokosolie en giet het beslag in de pan. Laat ongeveer 8 min op een redelijk laag vuur staan totdat de bovenkant droog is en keer dan de pannenkoek om. Laat nog 4 minuten staan op een laag vuur.
Leg de pannenkoek op een plank en snijd er ‘toastjes’ van.
Beleg met de rauwkost en het fruit en zet vast met een prikker.