ACTief ondernemen door tegenslagen beter op te vangen

Ingrediënten voor 1 pannenkoek:

  • 1 kopje boekweitmeel
  • 1 kopje water
  • 1 ei
  • mespunt zout (bij voorkeur Himalaya of Keltisch zeezout

Beleg

  • komkommer
  • radijs
  • avocado
  • rucola
  • asperges
  • 1 ei

Bereidingswijze:

Maak de asperges schoon en kook ze 5 minuten en laat ze dan nog 10 minuten ‘nagaren’ in de pan. Kook het ei 7 minuten en snijd al het beleg in plakjes.

Bakken in kokosolie.

Benodigdheden;

  • koekenpan
  • deegmixer

Mix voor het beslag het meel met het zout, water en een ei
Verhit in een koekenpan kokosolie en giet het beslag in de pan. Laat ongeveer 8 minuten op een redelijk laag vuur staan en keer dan de pannenkoek om. Laat nog 4 minuten staan op een laag vuur.

Leg de pannenkoek op een bord en snij hem door de helft. Beleg een helft met het grootste gedeelte van het beleg. Leg daarop de ander helft van de pannenkoek. Snijd deze weer door de helft en verdeel de rest van de het beleg op 1 helft om vervolgens het andere gedeelte van de pannenkoek daarop te leggen en klaar is je ‘club pie’.