ACTief ondernemen door tegenslagen beter op te vangen

Ingrediënten voor 2 personen:

  • zoete aardappels
  • peper, zout (Keltisch zeezout of Himalaya zout)
  • rozemarijn, sesamzaad
  • verse knoflook
  • kokosolie

 
Benodigdheden
[list type="check"]

  • oven
  • bakpapier
  • bakplaat

 

    Bereidingswijze:
    Verwarm de oven voor op 200 C

    Boen de schil van de aardappels goed schoon. Maak hele dunne plakjes met bijvoorbeeld een kaasschaaf van de aardappels. Pers de teentjes knoflook uit.
    Doe de aardappel schijfjes in een schaal en meng deze met het peper, zout, rozemarijn, de verse knoflook en de kokosolie.
    Bekleed een bakplaat met bakpapier en verdeel daar het aardappelmengsel over.
    Bak de aardappels in de oven op 200 C gedurende 30 minuten.
    Na 15 minuten haal je de bakplaat even uit de oven om alles nogmaals goed door elkaar te mengen en bestrooi met sesamzaad. Vervolgens schuif je de plaat terug de oven in voor de laatste 15 minuten.