ACTief ondernemen door tegenslagen beter op te vangen

Ingrediënten voor 2 personen:

  • 250 gram zalmfilet
  • 1 prei
  • 1 rode paprika
  • 1 rode peper
  • knoflook
  • gember
  • shiitake paddenstoelen
  • oesterzwammen
  • peper, zout (bij voorkeur Kelitsch zeezout of Himalaya zout)
  • venkelzaad, bieslook, mosterdzaad, peterselie, dragon
  • knoflook, sjalot, nootmuskaat, kerrie

 

    Bereidingswijze:

    Alle groenten, paddenstoelen en verse kruiden snijden / persen
    De paddenstoelen inwrijven met kerrie
    De zalmfilet inwrijven met alle resterende kruiden.

    In een koekenpan kokosolie verhitten, fijn gesneden knoflook, peper en gember even kort aanfruiten. De paddenstoelen meebakken vervolgens de fijn gesneden rode paprika en prei erbij doen en alles roerbakken.
    In een andere pan de zalmfilet in de kokosolie bakken.