ACTief ondernemen door tegenslagen beter op te vangen

Ingrediënten voor 1 pannenkoek:

Voor het beslag;

  • 1 kopje boekweitmeel
  • 1 kopje water
  • 1 ei
  • mespunt zout (bij voorkeur Himalaya of Keltisch zeezout)

 

Voor de spread;

  • 1 avocado
  • 1/2 limoen
  • royaal naar smaak verse koriander

 

Beleg;

  • wortel
  • bleekselderij
  • paprika

 

Benodigd:

  • koekenpan
  • deegmixer
  • kokosolie, daar kan je alles in bakken, van kipfilet tot roerbakgroenten

 
Bereiding:

Mix voor het beslag het meel met het zout, water en een ei.
Pers voor de spread de limoen uit en snij de avocado klein en pureer (mag met een vork) door elkaar. Pluk de blaadje van de koriander plant en meng dat erdoor.
Snij voor het beleg de groenten fijn, de wortel kan je eventueel raspen en meng alles door elkaar.

Verhit in een koekenpan kokosolie en giet het beslag in de pan. Laat ongeveer 8 min op een redelijk laag vuur staan en keer dan de pannenkoek om. Laat nog 4 min staan op een laag vuur.
Leg de pannenkoek op een bord en beleg met de spread en vervolgens met de groenten.