ACTief ondernemen door tegenslagen beter op te vangen

Ingrediënten:

  • bieten
  • tuinkers
  • veldsla
  • ongebrande, ongezouten paranoten
  • niet gekonfijte gedroogde vijgen (te koop bij Eko Plaza)
  • kipfilet (bij voorkeur biologische)
  • olijf olie (extra vierge)
  • peper, zout (bij voorkeur Kelitsch zeezout of Himalaya zout) kerrie, kaneel, knoflook en rozemarijn
  • laurier en kruidnagels

 

Bakken:

In een koekenpan met kokosolie (bij voorkeur biologische van Witsenburg, virgin en koud geperst)

Bereiding:
Kook de bieten 40 min met laurier en kruidnagels.
Snij / schaaf de gekookte bieten in hele dunne plakjes(carpaccio) en leg op een bord.
Leg daarop de veldsla, de tuinkers en eroverheen de olijfolie
Garneer met paranoten en gedroogde vijgen in plakjes.

Kipfilet kruiden met de peper, zout, kerrie, kaneel, knoflook en rozemarijn. De kipfilet bakken, net gaar en nog heerlijk mals, in dunne plakjes snijden en die als laatste op de salade leggen