ACTief ondernemen door tegenslagen beter op te vangen

Ingrediënten:

  • 1 spitskool
  • 1 avocado
  • 1 banaan
  • aardbeien
  • 1 kiwi
  • pecannoten (ongebrande en ongezouten)

Dressing:

  • olijfolie (extra vierge)
  • appelazijn
  • peper
  • zout (bij voorkeur Himalaya of Keltisch zeezout)
  • anijszaad
  • kaneel
  • rauwe cacao poeder
  • mosterd

 

Bereidingswijze:
Snijd de spitskool fijn. Meng alle ingrediënten van de dressing door elkaar.
Vermeng de spitskook met de dressing.
Maak de avocado, aardbeien, kiwi en de banaan schoon en snijd deze in stukjes of reepjes.
Leg de spitskool in een schaal en garneer met de avocado, aardbeien, kiwi, banaan en de pecannoten.

Gezonde tip:
Spitskool bevat veel vitamine C wat een weerstand verhogende werking heeft.
Daarnaast zit er kalium (helpt de bloedvaten te verwijden) in wat een positief effect heeft op de bloeddruk.
Spitskool bevat zwavel en wordt door het lichaam omgezet in keratine, een zee aan belangrijke bouwstenen voor een gezonde huid, haar en nagels.

Smakelijk!