ACTief ondernemen door tegenslagen beter op te vangen

Voor 6 personen!

Ingrediënten:

  • 2 paprika’s
  • 2 prei
  • 2 rode uien
  • 6 tomaten
  • 4 tenen verse knoflook
  • 3 cm verse gember
  • 1 verse peper
  • 1 eetlepel Italiaanse kruiden
  • Zout (bij voorkeur Keltisch zeezout) naar smaak toevoegen
  • 1 eetlepel kokosolie

 
Optioneel voor iets meer gebonden saus

  • kokos crème (Amaizin)
  • 2 blikjes tomatenpuree

Benodigdheden:

  • Knoflookpers
  • Snijplank
  • Koksmes
  • Tomatenmes
  • Schilmes
  • Koekenpan

 
Bereidingswijze:

Snijd de paprika’s, prei, rode uien, tomaten, gember, peper en knoflook fijn.
In een pan kokosolie verhitten. Verse knoflook, peper, gember en ui kort aanfruiten, zout erbij en de paprika, prei en tomaten daarbij roerbakken.
Laat de saus op een laag pitje sudderen.
Voor een wat meer gebonden saus kan je er tomatenpuree en/of kokos crème doorheen doen.