ACTief ondernemen door tegenslagen beter op te vangen

Workshop -’s Nachts mag je slapen-

’s Morgens lekker uitgerust wakker worden.

Onrustige nachten. Overdag gebrek aan energie. Zo hinderlijk al die gedachten die continue door je hoofd spoken en je uit je slaap houden. Wil je liever ’s morgens lekker uitgerust wakker worden. Hoe bereik je dat? Nou, gewoon; -’s Nachts mag je slapen-. Je gedrag, gevoelens en zeker je gedachten spelen een grote rol met betrekking tot je nachtrust.

Ervaar jij steeds vaker ‘dipjes’ op een dag. Midden op de dag denken; “oh, ik kan wel slapen”. Wil je zo graag weer lekker energiek, minstens 8 uur op een dag flink aan de slag zijn en ‘s avonds nog voldoende energie hebben voor een hobby en contact met familie / vrienden. Wat is de basis voor het hebben van voldoende energie gedurende de dag? Dat is dat je ‘s nachts mag slapen.

Tijdens de interactieve workshop -‘s nachts mag je slapen- vertel ik jou er dolgraag meer over hoe je het bereikt om weer voldoende energie te ervaren gedurende de dag. Tijdens de workshop gaan we met elkaar aan de slag. Jij mag al gelijk; doen en ervaren! Dat is tenslotte de beste manier om iets te leren en eigen te maken.

Deze workshop is gebaseerd op ACT (Acceptance and Commitment Training). Aangezien ik met veel enthousiasme met ACT werk en enorm mooie resultaten zie wil ik dit gedachten goed dolgraag verspreiden. De duur van deze workshop is 3,5 uur.

Dit zijn enkele reacties die ik al mocht ontvangen na afloop van een eerdere workshop –’s Nachts mag je slapen-.

“Mooie opgebouwde workshop, prachtige oefeningen”

“Fantastisch zoals je contact met de groep maakt”

“Mooi om geleerd te hebben anders met mijn gedachten om te gaan, dat geeft nu al meer rust”

Wil je weten of de workshop geschikt is voor jou als werkgever en je werknemers geschikt is? Dan zie ik je vragen graag per mail tegemoet en dan maken we van te voren een afspraak waarin ik met jou in gesprek ga om eerlijk aan te geven of de workshop voor jou werknemers van toegevoegde waarde is.

's Nachts mag je slapen

BNG BNG