ACTief ondernemen door tegenslagen beter op te vangen
22
MAY
2018

Terugblik – Het Fris en Fruitige Medewerkers EVENT

Posted By :
Comments : Off

BNG

BNG

BNG

‘Praktijkgericht, energiek, verrijkend, informatief en wat inspirerend!’

Dit zijn enkele van de opmerkingen die wij mochten ontvangen na afloop van ons Fris en Fruitige Medewerkers Event.

Op de schitterende locatie van Het BuitenOverleg hebben de deelnemers tijdens een workshop mogen ervaren wat yoga oefeningen in de buitenlucht met je doen. Met veel enthousiasme gegeven door Eugenie Wortelboer van Yoga@Work.
“Wat voelt dit goed om op deze manier met mijn lijf en tegelijk ook met mijn brein in beweging te zijn!” Riep een van de deelnemers spontaan!

Hoe breng je het mentale aspect ter sprake onder je medewerkers? Dat heeft Fenny van de Bovenkamp van Vita-Health laten zien tijdens een workshop over ‘mentaal-fit’. “Eenvoudig en doeltreffend” zei een deelnemer; “alles wat je nodig hebt is een flip-over en een stift.” “Kort, krachtig en wat een bewustwording” was de reactie van een andere deelnemer.

Last but not least heeft Melanie van Driel van MProef ons allen middels een kookdemonstratie / proeverij laten ervaren hoe je in een relatief korte tijd verrukkelijke en gezonde snacks kan klaarmaken. “Wat verrassend zoals Melanie zo snel een heerlijke gazpacho heeft klaargemaakt”. “Dit geeft heel goed weer dat gezond ook snel kan en genieten om van te mogen proeven!” waren reacties van deelnemers

Tussen de workshops door zijn de deelnemers uitgebreid geïnformeerd over hoe men ondermeer de medewerkers in het bedrijf kan inspireren richting een gezondere levensstijl en heeft de HR medewerker van GAC, het bedrijf dat in de top 3 staat van Vitaalste bedrijf van Noord-Brabant, verteld over haar positieve praktijkervaringen middels de aandacht voor vitaliteit bij GAC op de werkvloer.

Dat ons Event zo’n groot succes was komt mede door de geweldige samenwerking met Pieter van der Have en Elly Jaspers. Wij mochten gebruik maken van het prachtige BuitenOverleg en zij waren beiden ook met veel enthousiasme aanwezig op ons Event.

“Graag wil ik ook op mijn bedrijf Vitaliteit op de werkvloer inbrengen!” Is dat wat u denkt?
Laat het ons weten, wij ondersteunen u graag, middels maatwerk gericht op uw bedrijfssituatie!

Geïnteresseerd? Maak nu een afspraak! Wij staan voor u klaar!
Hier vindt u meer informatie over de mogelijkheden die wij kunnen bieden binnen bedrijven.