ACTief ondernemen door tegenslagen beter op te vangen
07
OCT
2014

Themanummer van Vita-Health en Baronije om Vitaliteit medewerkers te verhogen

Posted By :
Comments : Off

BNG

Wilt u als organisatie de vitaliteit van uw medewerkers verhogen waardoor ze nog beter presteren?

Maak dan gebruik van de subsidieregeling van het Ministerie van Sociale Zaken en Werkgelegenheid. U ontvangt een subsidie van 50% voor uw organisatie tussen 15 oktober en 7 november 2014. Maak nog voor 10 oktober een account aan.

Vitaal Coach Fenny heeft voor voorheen Baronije (een bedrijfskundig trainings- en adviesbureau) met veel plezier al weer een 5e artikel geschreven voor hun nieuwsbrief voor de maand oktober 2014. In dit speciale themanummer is alle aandacht voor duurzame inzetbaarheid.

Vita-Health is een uitstekende externe (is een subsidie eis) partner om binnen uw organisatie aan het werk te gaan om de vitaliteit van uw medewerker(s) te verhogen. Vita-Health is graag een bron van inspiratie en informatie binnen uw organisatie door bijvoorbeeld het geven van sportieve workshops, verzorgen van een lezing over een gezonde levensstijl, ondersteuning op het gebied van gezonde voeding en individuele coaching.

Geïnteresseerd in het hele artikel? Themanummer Vita-Health – Baronije oktober 2014 Hier vindt u uitgebreide informatie over de regeling en wat Vita-Health voor uw organisatie kan betekenen.