ACTief ondernemen door tegenslagen beter op te vangen

Het VITA traject ™

Hoe ontwikkel ik een gezondere levensstijl met meer energie voor MIJ persoonlijk?

Herkent u dit?

Graag zou ik wat meer aan beweging willen doen, daarbij kan ik wel meer inspiratie gebruiken om gemotiveerder te raken, want door mijn dagelijkse hoeveelheid werk en privé bezigheden heb ik onvoldoende grip op mijn goede voornemens. De ondersteuning van een Vitaal Coach zou ik heel prettig vinden. Deze kan mij ook adviezen en tips geven voor gezondere voeding en mentale vitaliteit. Die combinatie is een sterke stimulans voor mij!

Het VITA traject biedt uitkomst! Ga gedurende 4 maanden de uitdaging aan!

Vita-Health biedt je een stok achter de deur aan in de vorm van inspiratie, motivatie, kennis en kracht. Samen werken wij aan jouw persoonlijke gezondere levensstijl met het VITA traject!

Het VITA traject bestaat naast 1 intake van 90 minuten uit 6 contactmomenten van 60 minuten.

Het traject omvat het volgende:

Intake. Aan de hand van een speciaal ontwikkeld intake formulier komen al snel de punten die extra aandacht verdienen naar voren.

Coaching - Mentaal. Vind jij het lastig om te gaan met stressvolle momenten in je leven? Leer datgene wat minder prettig is te accepteren en beleef plezier in de mooie dingen!

Voeding. Wat versta jij onder gezonde voeding? Analyse van jouw voedingsdagboek, waar liggen verbeterpunten, welke kleine aanpassingen zorgen voor grote resultaten. Gelegenheid tot wegen en meten. Persoonlijke adviezen en tips over gezonde en bovenal verrukkelijke voeding!

Beweging - sporten. Wat doe je (al) aan beweging / sport? Afhankelijk van jouw conditie / kracht en interesse gaan we aan de slag met oefeningen met je eigen lichaamsgewicht of ga jij een mooie uitdagende kettlebell training ervaren! Een wandeling of een hardloop training behoort ook tot de mogelijkheden.

Naast de persoonlijke ontmoetingen ben ik gedurende het traject heel graag jouw stok achter de deur middels onder meer email of whatsapp. Vragen staat vrij. Inspiratie van mijn kant geeft jou de energie en motivatie om voor een levensstijl te kiezen waarbij je lekker in je vel zit!

Kosten. Het VITA traject waarin je veel energieker wordt en een gezondere levensstijl voor de rest van je leven ontwikkelt kost € 540,00. Dit traject wordt afgenomen over een looptijd van 4 maanden.

Meld je aan of wil je meer informatie, neem dan vrijblijvend contact met mij op.

IMG_5507