ACTief ondernemen door tegenslagen beter op te vangen
29
APR
2014

Vitaal Coach Fenny is gecertificeerd Kettlebell trainer

Posted By :
Comments : Off

BNG

Vitaal Coach Fenny heeft de opleiding tot Kettlebell trainer gevolgd en is geslaagd voor een branche-erkend AALO certificaat.

Trainen met een Kettlebell is een van de meest effectieve trainingsvormen om meer kracht te krijgen en vetverbranding heel snel op gang te brengen, mits je op de juiste manier traint. Het is een combinatie van kracht- en cardiotraining en een vorm van trainen die een ieder zeker wat te bieden heeft!

Als een Kettlebell echter op een verkeerde manier wordt gebruikt, is de kans op een blessure of letsel groot. Het is dus noodzaak dat het materiaal op de juiste manier en met de juiste techniek gebruikt wordt.

Als gecertificeerd trainer ben ik in staat om alle mogelijke oefeningen met een Kettlebell veilig en goed uit te voeren en voor te doen. Daarnaast ben ik in staat om mijn klanten optimaal te begeleiden en stimuleren tijdens een Kettlebell training en kan ik inschatten welk gewicht van een Kettlebell voor mijn klanten het meest optimaal is.

Geïnteresseerd in een inspirerende, leuke en verantwoorde manier van trainen? Maak nu een afspraak! Ik sta voor u klaar!