ACTief ondernemen door tegenslagen beter op te vangen

Ik heb altijd al een enorme interesse in voeding gehad. Op jonge leeftijd stond ik al op een krukje om bij het aanrecht en gasfornuis te komen, zodat ik alles kon ontdekken op het gebied van voeding. Ik vond en vind het genieten om in onze moestuin te zijn en om alles wat van 'het land' komt te verwerken in een heerlijke en gezonde maaltijd waarin veel groenten zijn verwerkt. De passie voor gezonde voeding was er al heel vroeg en is in de loop van de jaren nog veel meer ontwikkeld. Door mijn studie voedingscoach, geaccrediteerd door de BGN, is mijn passie nu uitgegroeid tot een gedegen en onderbouwde kennis op het gebied van voeding.

Zelf geniet ik met volle teugen van hardlopen, wielrennen, zwemmen, krachttraining en wandelen in de bossen. Sporten is mijn lust en mijn leven. Het geeft mij heel veel kracht en energie. Zowel fysiek als mentaal voel ik mij er heerlijk bij om regelmatig te sporten en daarin mijn grenzen op te zoeken. Dat het opzoeken van grenzen zo goed is, heb ik zonder meer geleerd en ervaren tijdens mijn opleiding tot functional personal trainer, geaccrediteerd door de NASM.

Mijn enorme interesse in wat er in mensen omgaat, wat er werkelijk 'speelt', heeft er in mijn leven voor gezorgd dat ik veel boeiende en interessante gesprekken / discussies heb mogen voeren met diverse mensen. Tijdens mijn opleiding tot lifestyle coach, geaccrediteerd door de NOBCO, heb ik veel kennis en ervaring opgedaan. Ik heb mijzelf ontwikkeld tot een gedegen en integere lifestyle coach / leefstijladviseur. Ik vind het heel mooi om mensen te begeleiden en ondersteunen in positieve veranderingen in hun gedachten gang en daardoor een positieve verandering in hun leefstijl en welbevinden te zien plaatsvinden.

Tevens ben ik gecertificeerd ACT coach. Acceptatie en Commitmenttherapie (ACT), is een bewezen effectieve behandeling van depressie, angst, stress, verslaving, eetstoornissen, schizofrenie, borderline en ander psychisch lijden. Het is een indrukwekkende therapievorm waarbij veel wordt gewerkt met oefeningen, metaforen en werkbladen. Het draait om actie, de klant laten doen en daardoor ervaren dat het ook anders kan! Dat is een manier van werken die mij bijzonder aanspreekt en waarbij ik enorm mooie momenten meemaak samen met mijn klanten. In contact komen met datgene wat er werkelijk toe doet in het leven.

Accepteer wat buiten je macht ligt en verbind je ertoe te doen wat je leven verrijkt.

Geïnspireerd geraakt? Maak nu een afspraak voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek.

IMG_6388