ACTief ondernemen door tegenslagen beter op te vangen

Wat is nu eigenlijk nog wel gezond om te eten? Vraag jij jezelf dat af? Heel graag ga ik samen met jou hiermee aan de slag middels een traject gedurende 4 maanden!

Genieten van gezonde voeding!

Als gediplomeerd voedingscoach geef ik je graag meer inzicht op het gebied van lekkere, natuurlijke en gezonde voeding om van te genieten! Dit doe ik door je te begeleiden in het maken van gezonde keuzes. Ik geef je ondersteuning bij verandering van eetgewoonten / eetgedrag waardoor je een gezond gewicht bereikt. Hierbij denk ik aan voeding die op echte voeding gebaseerd is, zoals voeding bedoelt is, waarmee men zich voedt. Voeding die meer is dan alleen vulling. De basis is voeding 'van het land' zoals veel verse groenten, fruit, noten, zaden, pitten en af en toe een stukje vlees en vis.

Geef je op voor het volgende traject: 'Lekker eten!' - Traject voor goede voeding / goed gewicht.

Een compleet traject dat bestaat uit een intake van 90 minuten en 6 contactmomenten van 60 minuten voor een totaal prijs van: € 540,00. Dit complete programma doorloopt u in 4 maanden.

Het traject bestaat uit:

  • een intake gesprek en een voedingsanalyse,
  • de mogelijkheid om je op te meten en wegen, waarbij naast je gewicht ook je vetpercentage en spiermassa zichtbaar zijn,
  • het bijhouden van een voedingsdagboek gedurende 10 dagen + analyse,
  • consulten van 60 minuten waarbij jij centraal staat!

één losse afspraak van 60 minuten kost €78,-

De kosten zijn inclusief BTW, voorbereiding en mailcontact.

Geïnspireerd geraakt? Maak nu een afspraak voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek.

IMG_5267