ACTief ondernemen door tegenslagen beter op te vangen
02
NOV
2019

Workshop 19 november 2019 om 20:00 -’s Nachts mag je slapen- + Kennismaking met het LIJV team

Posted By :
Comments : Off

Wie liggen er allemaal bij jou in bed? Menig man deelt zijn bed o.a. met zijn zakenpartner, een tennisvriend, een medewerker, een leverancier tot zelfs zijn schoonmoeder aan toe. Echt? Ja echt waar. Hoe dan? 

Op het moment dat een man zijn hoofd op het kussen legt willen er nogal eens allerlei gedachten naar boven komen. Zoals een meningsverschil met je zakenpartner, komt dat wel weer goed, gaan we hier uitkomen of moeten we straks de zaak verkopen. Die tennisvriend heeft vanavond weer op het allerlaatste moment afgezegd. Zal ik iets verkeerd hebben gezegd dat hij opeens zo doet. Herkenbaar al die gedachten die door je hoofd spoken terwijl je in je bed ligt? 

Weet je, jij bent niet je gedachten. Zie die gedachten los van jezelf. Omarm die gedachten, accepteer dat ze er zijn. Wees bereid om die gedachten vervolgens liefdevol op je nachtkastje te zetten. Je bent die gedachten nl. niet zelf. Je ligt toch zeker het liefste alleen met je partner in bed. Je gedachten los zien van jezelf zorgt voor een rustigere nacht. I.p.v. je bezig te houden met al die drukke gedachten mag je ‘s nachts lekker slapen. 

Heb jij de laatste tijd veel gebrek aan energie om aan het werk te zijn. Zit je minder lekker in je vel door vele slapeloze nachten?

Wil je liever ’s morgens lekker uitgerust wakker worden en volop energie ervaren om datgene te doen wat je graag onderneemt op een dag?  

Hoe wel om te gaan met gedachten die je nachtrust verstoren. Daar gaan we in de workshop –’s nachts mag je slapen- mee aan de slag.

Deze workshop is gebaseerd op ACT (Acceptance and Commitment Training). Aangezien ik met enthousiasme met ACT werk en enorm mooie resultaten zie wil ik dit gedachten goed zo dolgraag verspreiden dat ik deze workshop eenmalig kosteloos aanbied.

Graag nodig ik jou uit om aan deze workshop deel te nemen op 19 november 2019 van 20:00 – 21:30 in het Gezondheidscentrum ‘t Slotje 7 6603 JC Wijchen.

Daar is de thuisbasis van ons LIJV team gevestigd. LIJV bestaat inmiddels 1 jaar en is actief in het bedrijfsleven voor incompany trainingen, workshops en individuele begeleiding / coaching.

Ons complete LIJV team is 19 november aanwezig. Na afloop van de workshop is er gelegenheid om koffie / thee te drinken en mag je kennis maken met en je vragen stellen aan ons LIJV team.

Ons LIJV team bestaat uit;

De Fysiotherapeut, Leon de Baat. Hij is enorm bevlogen over alles wat te maken heeft met het menselijk lichaam. De diëtiste, Lisanne Bruijsten. Zij heeft alle kennis in huis op vlak van goede voeding. Zij kijkt graag mee met jouw leefstijl en mogelijkheden om gezonder te eten.

De projectmanager van LIJV is Nicole de Baat. Deze dame is enorm bevlogen om alles in goede banen te leiden binnen LIJV. 

De 4e persoon in het LIJV team is Fenny van de Bovenkamp. Zij is de Vitaalcoach / mental(ACT) coach binnen LIJV. Zij heeft veel ervaring en is enorm enthousiast om iedereen te laten ervaren dat je middels persoonlijke her-ijk momenten en coaching mag gaan van een onrustig leven met teveel en minder gezonde stress naar een lichter leven met meer rust, ontspanning en de energie om datgene te ondernemen wat je graag wilt in je leven.

Wij ontmoeten jou graag!

Laat het mij weten wanneer je er graag bij wilt zijn en geef je op. Dan zet ik je op de lijst. Er zijn nog een paar plekjes vrij, dus reageer snel. Super wanneer jij er ook bij bent!

Nadere informatie nodig? Neem dan contact met me op.